fbpx

Verkoopcoach

Verhuisplannen? Overweeg dan hulp van een verkoopcoach van A tot Wonen. Bij verkoop kun je dan sneller en doordachter op zoek naar een nieuwe woning.

Een verkoopcoach kent de woonwensen van woningzoekenden.
Handig zo’n verkoopcoach? Met van A tot Wonen wordt het alleen maar leuker. Behalve verkoopcoach is William van Griensven ook onafhankelijk aankoopadviseur en daardoor op de hoogte van de kansen op de woningmarkt en de wensen van de individuele ‘zoeker’. Juist door deze kennis kan hij jouw woning zo in de markt zetten zodat deze eerder bij kopers in de smaak valt. Natuurlijk geldt ook hier: een huis verkopen is teamwork! De volledige medewerking van de verkopende partij is evenzo belangrijk om tot een mooi verkoopsucces te komen.

Het verkoopplan van een verkoopcoach.
Iedereen is anders maar ook elk huis is anders. Daarom stelt de verkoopcoach van A tot Wonen een individueel verkoopplan op. Bij de verkoopcoach van A tot Wonen kun jij als verkoper rekenen op 100 procent aandacht, maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Verkoopcoach.
Van A tot Wonen heeft zelf geen woningen in verkoop. Wel wordt de kennis en ervaring van de verkoopcoach gedeeld met de verkopend makelaar. Dit samenwerkingsverband zorgt voor het onderste uit de kan:

Maximale inzet, een goede voorbereiding, een vast contactpersoon en een bundel aan expertise zijn de nodige kernwaarden.

Omdat William van Griensven jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van woningzoekenden weet hij als geen ander waar (potentiële) kopers naar op zoek zijn. Uiteraard krijgt jouw woning een optimale presentatie en positie in de woningmarkt. We zetten extra verkoop-tools in als dat van toepassing is op jouw huis. Professionele fotografie, verkoopstyling, social media, open-huis en diverse andere verkoop bevorderende activiteiten worden ingezet. Als verkoopcoach gaan we voor één doel: Je huis verkopen tegen de beste voorwaarden!

Een stille
verhuiswens?

Heb je ook wel eens tijdens een van de spaarzame momentjes voor jezelf, de gedachte naar een droom of de ‘stille’ wens om ergens anders te wonen dan waar je nu woont?

Je woont waarschijnlijk op een prima locatie en in een fijn huis. Maar toch denk je ‘stiekem’ soms aan die ene, prachtige kans..

Durf te dromen!

De aankoopadviseur kan je helpen die ene droom te verwezenlijken. Hij dient dan wel op de hoogte te zijn van je ‘stille’ verhuiswens.

De afgelopen jaren heeft de makelaar een netwerk aan contacten opgebouwd en verneemt hij dag in dag uit vele verhuiswensen in de ‘wandelgangen’.

Al vaker heeft de aankoopmakelaar kunnen matchen tussen woningzoekenden en huiseigenaren en op deze manier mensen gelukkig gemaakt. Dus wie weet word jouw droom ook werkelijkheid..