fbpx

 

De aankoopmakelaar is altijd op zoek naar geheime huizen.

Dit zijn huizen die (nog) niet te koop staan, maar waarmee de eigenaar wel verkoopplannen heeft. Als aankoopmakelaar zoek ik voor diverse opdrachtgevers hun droomhuis middels een zogenaamde zoekopdracht. Door het uitdelen van postkaarten kom ik in contact met potentiële verkopers. Waarom? Omdat veel mensen het prettig vinden om hun huis ‘in stilte’ te verkopen. 

 

Heb jij verhuisplannen?

De makelaar kan hierin bemiddelen. Hij onderzoekt hoe jouw woning ‘in stilte’ verkocht kan worden aan een van zijn zoekers. Hoe komt de koopsom tot stand? Een onafhankelijke waardebepaling of taxatie biedt uitkomst. Dit zorgt voor een marktconforme prijs. Is de vraagprijs al bekend? Ook goed.  

 

Heb je een ‘geheim huis’ kaart ontvangen?

Dan is de aankoopmakelaar op zoek naar jouw soortgelijke woning. De woonwensen van de zoeker zijn nauwkeurig in kaart gebracht. De kans op een match is daarom zeer reëel!


Voordelen voor jouw als verkoper:

Gratis je huis verkopen.

Geen ‘Te koop’ bord in de tuin.

In ‘stilte’ je huis verkopen; geen foto’s op internet.

Slechts één keer je huis opruimen.

Een verkooptraject zonder tijdsdruk.

Verkopen tegen een goede prijs!

 

Interesse?

De makelaar komt graag met je in contact om te onderzoeken hoe jouw huis verkocht kan worden. De aankoopmakelaar kent de woonwensen van zijn zoekers. 

Wil jij ontdekken of een win-win gerealiseerd kan worden? Stuur de aankoopadviseur een bericht en wie weet is er een match. Dan kun jij ook op zoek naar jouw droomhuis.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?