fbpx

Gratis woonadvies

Ben je op zoek naar een koopwoning? Hier kun je aangeven welke woonwensen jij hebt door het invullen van een zoekprofiel. De aankoopadviseur kan dan voor je bekijken of jouw woonwensen passen binnen je financiële mogelijkheden. Het kan zijn dat de aankoopmakelaar al reeds contact heeft met de eigenaar van een 'geheim huis' dat qua kenmerken overeenkomt met je wensen. De mogelijkheid bestaat dan dat je al een woning hebt gevonden!
  • Ben je op zoek naar een woonhuis of appartement? Geef vervolgens zo concreet mogelijk aan waar je naar op zoek bent wat betreft soort en type woning. Zoek je een twee-onder-één-kap woning of juist een vrijstaand huis? Wellicht ben je op zoek naar een woning met heel specifieke kenmerken zoals een mantelzorgwoning of een boerderijwoning. Er zijn diverse typen en soorten appartementen zoals een bovenwoning, portiekwoning, galerijflat, benedenwoning, maisonnette of penthouse. Heb je geen specifieke voorkeur voor een bepaald soort of type woning? Geen probleem hoor, want hoe breder je zoekt, des te groter de kans van slagen is.
  • Je kunt hier aangeven in welke gemeente(n) en wijk(en) je wilt wonen, een stad of dorp, in een woonwijk of buitengebied, vrij gelegen of juist in een centrumgebied.
  • Geef hier aan over hoeveel kamers de woning minimaal dient te beschikken. Onder soort kamers wordt verstaan; woonkamer, slaapkamer, werkkamer, speelkamer (kantoor) en zolderkamer.
  • Je kunt hier aangeven of en hoeveel bergruimte aanwezig dient te zijn. Is een (inpandig of externe) garage een must of dient er alleen de mogelijkheid te zijn om er een te kunnen bouwen? Is een bergzolder (vlizo) geschikt of wens je juist een buitenberging?
  • Je kunt hier vermelden welk budget je hebt en tot welke koopsom je maximaal zoekt. Wil je eventueel nog eigen middelen uitgeven aan bijvoorbeeld een verbouwing (keuken, sanitair, vloeren etc.) of een aan- of opbouw?
  • Na het versturen van je zoekprofiel, kan de aankoopadviseur gratis en vrijblijvend een woonadvies voor je uitbrengen. Bij deze geef je toestemming dat de aankoopadviseur nog contact met je zal opnemen mocht hij nog vragen hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?