fbpx
Loader

Je huis verkopen met een verkoopcoach

Als aankoopmakelaar weet ik waar de kansen liggen en wat de wensen zijn van de zoeker. Met deze informatie voorzie ik je van praktische tips die de verkoop zullen verbeteren. We moeten het vervolgens samen doen. Een huis verkopen is teamwork. Gaan we ervoor?

De waardebepaling van het huis als startpunt.

Als je weet hoe jouw huis in de markt ligt, weet je ook wat je zelf zou kunnen terugkopen. Het inschatten van de verwachte verkoopopbrengst is mijn specialisme, als aankoopmakelaar. Ik verkoop je huis dan ook niet zelf. Ik adviseer en stel een plan op. Want als jij jouw huis goed kunt verkopen, is de weg vrij naar het droomhuis dat we samen kunnen zoeken. Een goede samenwerking met een verkoopmakelaar is essentieel voor een goed verkoopresultaat.

Huis verkopen volgens een verkoopplan.

Na de waardebepaling stel ik een persoonlijk verkoopplan op. Het voordeel van de verkoopcoach in samenwerking met een verkoopmakelaar is dubbele expertise. Een sterke presentatie in de woningmarkt is het resultaat. Met de verkooptools die jij nodig hebt om je huis zo snel mogelijk te verkopen. En dat, vanzelfsprekend, tegen een goede prijs. Verkoopstyling, professionele fotografie, inzet van sociale media en eventueel de organisatie van een open huis. Soms is plaatsing op funda niet eens nodig. Maar als de situatie erom vraagt, gaan we verder.  Lang verhaal kort: wij gaan jouw huis verkopen tegen de beste voorwaarden!

Ja, ik wil verkooptips!

In stilte je huis verkopen?

Een stille droom, daar hoeft niemand iets van te vinden. Totdat die droom erom vraagt om je huis te verkopen. Dan krijg je vaak te maken met veel ongewenste meningen van je omgeving.  Of kan het ook anders?

Jazeker. Daarvoor hoef jij je droom echt niet voor opzij te zetten. Je huis kan stil in de verkoop. En dat is nog gratis ook! Jouw huis is een geheim huis: Wel beschikbaar, niet op funda. Verkopen zonder internet, zonder bord in de tuin, zonder pottenkijkers. Daar profiteert ook de koper van. Met minder last van kapers op de kust, is het proces veel minder stressvol en gehaast. Een echte win-win! Samen ontdekken we of er een match is en of jouw droom werkelijkheid kan worden.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking of waardebepaling van jouw woning. Of stuur een mail met de omschrijving van jouw huis. Wie weet is er een match!

Neem contact op.