fbpx

Buying service - package 3

5,0 rating
15 september 2019

Pleasant communication, fast response, know what’s the most suitable, and efficient negotiation. I appreciate the honest and rational advices William gave. Great thanks for helping to buy my lovely house.

Suwen

Reactie van Van A tot Wonen

Suwen, thanks! Hopefully you’ll have a lot of lovely years in this perfectly fitted house!

Zoekopdracht huurwoning

5,0 rating
11 september 2019

Vanaf het eerste moment wist ik ‘Dit zit goed’, de menselijke aanpak, professionaliteit en betrokkenheid gaven mij vertrouwen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Inmiddels, niet veel later, hebben wij onze intrek genomen in een heerlijke woning. Bedankt William!

Féline

Reactie van Van A tot Wonen

Féline, jij ook hartelijk dank. Mede door je vertrouwen heb ik de onderlinge communicatie als zeer prettig ervaren. Ik wens jullie veel woonplezier!

Aankoopbegeleiding van A tot Wonen

5,0 rating
5 september 2019

William weet van de hoed en de rand. Hij kent de huizenmarkt in Boxtel als zijn broekzak. William heeft ons op een prettige en betrokken manier begeleid vanaf het begin tot en met de notariële overdracht. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn professionaliteit.
– Betsie & Joop van Wijck –

Joop van Wijck

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking Betsie en Joop. Veel woongeluk!

Aankoopbegeleiding | pakket 4 (zoekopdracht)

5,0 rating
2 september 2019

Een woning kopen als starter is geen ‘piece of cake’! We begonnen net als ieder ander met het zoeken naar een woning via websites als Funda maar je vist vaak achter het net. Toen hebben we William als aankoopmakelaar ingeschakeld. Een woning kopen is niet niks en daar kom je in het aankoopproces al vrij snel achter. William hielp tijdens het gehele proces. Mijn droom was om later aan water te wonen en heerlijk na het werk te kunnen surfen. Ik weet niet hoe maar William had binnen no-time een mooi huis gevonden aan water en passend bij onze voorwaarden. Dit hadden we zonder hem nooit eerder kunnen bereiken.
Wij zaten in het begin te dubben of we wel geld zouden moeten spenderen aan een aankoopmakelaar maar het is het geld dubbel en dwars waard. Deze investering betaald zich zeker terug!
Nogmaals bedankt William!
– Daan & José –

Daan vd Weijden

Reactie van Van A tot Wonen

Daan en José, hartelijk dank voor jullie positieve ervaringen. Het is en blijft heel speciaal woningzoekenden te mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven. Bedank je (schoon)ouders ook hartelijk, want zonder hen hadden wij elkaar nooit ontmoet. Veel woongeluk!

Gezocht, gevonden en aangekocht!

5,0 rating
20 augustus 2019

Zonder William waren we waarschijnlijk nog steeds aan het twijfelen en dubben geweest, nu gaan we binnenkort verhuizen naar ons droomhuis!
Omdat we koud-water-vrees hadden voor de aankoop van een nieuw huis (is toch een hele stap), hebben we hierin begeleiding gezocht. En wat een gouden greep dat William ons hierbij heeft kunnen helpen! Met veel persoonlijke aandacht, en met een echt goede klik.
Toen opeens het perfecte huis voor ons beschikbaar kwam, wist hij heel snel te schakelen en bezichtigings-afspraken te regelen. Hierdoor waren wij al in onderhandeling met de verkopers, voordat andere gegadigden zover waren. En bij deze onderhandelingen heeft hij ons uitstekend bijgestaan en geadviseerd.
William, bedankt voor je inzet en super waardevolle bijdrage!

Jeroen en Linda

Reactie van Van A tot Wonen

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige samenwerking. Er was zeker een goede klik..een basis voor deze succesvolle aankoop. Alvast veel geluk met jullie fantastische huis!

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?