fbpx

Package 4 - Search a new home

5,0 rating
2 mei 2020

William is great. I highly recommend him to anyone looking for a house.
What we got by hiring him:
– quick communication
– already the second house we visited was very much to our liking (William quickly figured out our priorities with us)
– roughly 1-2 houses sent to us per week resulting in ~ 1 viewing per week
– William was also looking left and right – as it turned out our house was in a neighborhood we didn’t even have on the radar
– William get the first viewings to give a headstart over others
– William performed the house viewing with due diligence – trying to extract information from the seller while also making sure to inspect the house carefully
– very good guidance during the biding
– excellent negotiation – we were informed about important steps and took every decision ourselves, but at the same time were not bothered with every detail
What we didn’t get:
– a less crazy housing market :D.
What I wish I knew from the start:
– For each house we were interested in, William gave us an estimation of what a winning bid would be. Initially, I understood it as bidding recommendation, which it isn’t. If the house is so so, just say no or bid what you feel the house is worth.
Once we viewed a house we really wanted, following William’s estimation turned out to be the right call!

N. Schmidt

Reactie van Van A tot Wonen

Nico, Elly, what a refined description of your experience of my working method. It is much appreciated. I wish you all the best.

Zoekopdracht - pakket 4

5,0 rating
10 maart 2020

Ik was al ongeveer 2 jaar aan het zoeken naar een woning die bij mij zou passen. Maar buiten dat, gingen de huizen voor je neus als warme broodjes over de toonbank. Niets nieuws! Ook mensen die hun huis te koop hadden staan, en waarmee ik al in onderhandeling was, zagen plots van de verkoop af. Tevens woningen die ver overboden worden! Ja waar blijf je dan, want wat weet ik dan van wat te bieden dat enigszins realistisch is… Toen trof ik William ergens bij een huis, en bemerkte mijn worsteling hierin. Hij vertelde me over wat hij deed en mischien wel iets voor me kon betekenen!
Na een vrijblijvend gesprek, wat als zeer prettig werd ervaren, heb ik hem een zoekopdracht gegeven. In overleg stelde hij voor ergens te gaan kijken wat ik zelf nooit gedaan zou hebben! Echter eenmaal binnen, aangekomen dacht ik.. Wow!! Toch wel iets voor mij. Dat is ook het advies van William; ‘gewoon eens gaan kijken.’ Al zou ik dat uit mezelf nooit doen. Pas als je binnen bent bemerk je dat gevoel! En gelukkig maar dat het zo gegaan is. Ik heb het huis gekocht!! Mede dankzij alle goede zorgen, inzicht en kennis van William, de aankoopadviseur. En Buiten dat, is hij een heel prettig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken. Zo heb ik het ervaring. William bedankt! Ga zo door!

Hannie v Beers

Reactie van Van A tot Wonen

Beste Hannie, wat een prachtige review. Hartelijk dank. Hier doe ik het voor. Ga jij straks heerlijk genieten van je nieuwe, prachtige huis en we spreken elkaar.

Package 4 (searching)

5,0 rating
5 januari 2020

William has been very helpful in our house purchasing journey. He is extremely professional and knows how to negotiate well, putting the buyer’s interest first. His suggestions and advice are well thought out and logical.We bought a house we love and he was instrumental in making sure we cracked the deal.

Tathagata Bhowmick

Reactie van Van A tot Wonen

Dear Prognya & Tathagata, thanks a lot for this great review. I wish you good luck in your new home and we see eachother soon at the final inspection. William

Aankoopadvies pakket 3

5,0 rating
21 december 2019

William heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons droomhuis. Hij heeft ons volledig ontzorgd, heeft verstand van zaken en heeft alle tijd voor ons genomen. Hij was goed bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp en reageerde altijd snel op onze vragen. We hopen dat we in ons nieuwe huis nog lang kunnen blijven wonen, maar voor een volgende keer zouden we zonder twijfel William weer als aankoopmakelaar inschakelen!

Anne Persoon

Reactie van Van A tot Wonen

Anne en Sjoerd, het was een enerverend aankooptraject. Er waren vele bieders. Uiteindelijk trekken jullie aan ‘t langste eind. Veel plezier straks met jullie droomhuis en veel succes met de verkoop.

Verkoopcoach | Geheim huis

5,0 rating
21 december 2019

De huizenmarkt staat momenteel zacht gezegd op zijn kop. Omdat wij William van Griensven persoonlijk kennen, hebben wij hem afgelopen jaren een aantal keer benaderd voor wat tips omtrent het aankopen van een nieuw huis. Twee maanden geleden kwam er iets moois op ons pad, een stille verkoop. Hierbij hebben wij William om aankoopadvies gevraagd en we hebben inmiddels ons droomhuis gekocht.
Vanuit ons eigen netwerk kenden we iemand die veel interesse had in ons huis dus uiteindelijk heeft William bemiddeld als verkoopcoach. Binnen 2 weken was alles geregeld, van bezichtiging tot het tekenen van de koopakte.
Al met al; prettig, professioneel, betrokken, fijne communicatie, realistisch en niet onbelangrijk; passie voor het vak! William bedankt!

Leander & Renate de Vries

Reactie van Van A tot Wonen

Bedankt voor jullie mooie review. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Soms is Face-to-face een prettige manier om tot zaken te komen. Ik wens jullie veel woongeluk!

Pakket 4 - zoekopdracht

5,0 rating
5 december 2019

“Sneller thuis met William als aankoopmakelaar”
Al meer dan eens had ik William van Griensven informeel over zijn werk gesproken, waarbij de bevlogenheid van hem altijd opviel. Die bevlogenheid gaf dan ook de doorslag toen ik zelf opzoek wilde naar een nieuw huis en dus een aankoopmakelaar zocht. Het feit dat ik William privé kende vormde absoluut geen belemmering. Integendeel; juist daardoor wist hij (soms beter dan ikzelf) wat ik zocht en naar op zoek was.
Ondanks dat ik het William lang niet altijd gemakkelijk heb gemaakt met mij kritische zoekcriteria is het hem uiteindelijk wel gelukt om mij in een zeer lastige markt aan de perfecte nieuwe woonruimte te helpen. Iemand die voor je denkt én met je meedenkt zorgt ervoor dat je scherp, kritisch maar ook enthousiast blijft.
Van eerste gesprek tot op de koffie in je nieuwe huis; William covert het hele plaatje waarbij hij vooral kijkt naar wat jij als ‘klant’ prettig vindt. Marktkennis, onafhankelijk advies, sterk lokaal netwerk en vooral een truffelneus…Dankzij William was ik letterlijk en figuurlijk sneller thuis.

Casper von Harenberg

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk bedankt Casper. Het was me een waar genoegen! Veel Woonplezier en tot kijk.

Ontzorgen van A tot Wonen

5,0 rating
15 juni 2020

Wat een rust geeft dat!
Ik heb William ingeschakeld voor de aankoop van mijn nieuwe huis. Naast een prettige persoonlijkheid, kijkt hij echt naar jou als persoon en wat jij nodig hebt. Erg prettig dat hij meedenkt in oplossingen en ook echt zelf de vinger aan de pols houdt. Dit houdt trouwen ook niet op na 5 uur, ook om 21:00 heb ik nog regelmatig berichtjes gekregen met oprechte interesse in mijn persoon en de gang van zaken.
Verder komt hij zeer kundig over en kent duidelijk de klappen van de zweep! William laat zich niet gek maken en gaat uit van zijn eigen opgebouwde kennis om een huis te beoordelen. Zelf zat ik in een heel drukke periode met veel zaken aan mijn hoofd (naast het nieuwe huis). Dan is het heel fijn als je het gevoel hebt dat iemand jouw zaakjes strak regelt Een beetje rust en een zorg minder.
Dan het onderhandelen, hij heeft bijna 5% van de prijs afgekregen en dat in deze tijd, petje af William!
Ik wil je heel erg bedanken voor het geven van een stukje rust en ik ga zeker mensen naar je doorverwijzen die een aankoopmakelaar zoeken!
Met vriendelijke groet
Don de Koning

Don de Koning

Reactie van Van A tot Wonen

Hi Don, dank voor je review. Veel succes met klussen. Hopelijk wordt het een fijn nieuw (t)huis!

Zoekopdracht (4) - de concurrentie voor zijn.

5,0 rating
4 april 2020

Na een aantal teleurstellingen bij onze eigen huizenjacht, hadden we besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. De keus viel op William, door zijn expertise in de woningmarkt rond Boxtel. Samen hebben we een aantal woningen bekeken en William had al gauw in de gaten waar we naar op zoek waren. Al snel kwamen we er achter dat ondanks dat een huis geen pakje boter is, je toch vaak snel een beslissing moet maken omdat anders de woning voor je neus verkocht wordt aan een andere partij. William heeft ons op de juiste momenten weten te adviseren om net even meer gas te geven als het nodig is om de concurrentie voor te zijn. Inmiddels zitten we in ons prachtige nieuwe huis, wat volledig voldoet aan onze eisen. William, bedankt voor al je ervaring en adviezen. Groeten Selina en Twan

Selina

Reactie van Van A tot Wonen

Beste Selina en Twan, wat goed te vernemen dat jullie je nieuwe thuis hebben gevonden. Veel woongeluk! Hartelijke groet, William

aankoopbemiddeling

5,0 rating
30 maart 2020

William heeft veel kennis en straalt dit ook uit naar de betrokken partijen. Zeer zorgvuldig het hele traject geregeld. Dankjewel William!

Mari Bosman

Reactie van Van A tot Wonen

Graag gedaan en bedankt voor de prettige omgang Mari. Met vriendelijke groet, William van Griensven – Van A tot Wonen

Aankoopadvies pakket 4 (zoekopdracht) | Verhuurbemiddeling

5,0 rating
29 maart 2020

William heeft ons erg goed geholpen en begeleid bij de aankoop van ons appartement (voor de markt uit) en de uiteindelijke verhuur ervan. We hebben heel prettig samengewerkt. William heeft verstand van zaken is duidelijk en betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Ook zijn we volledig ontzorgd. Bij een eventuele volgende aankoop, cq verhuur, zouden we zeker weer William als aankoopmakelaar inschakelen. William nogmaals bedankt voor de fijne en professionele samenwerking! M&L

M&L

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking. Het was me een waar genoegen! Met vriendelijke groet, William van Griensven

Zoekopdracht - pakket 4

5,0 rating
3 maart 2020

William is prettig om mee samen te werken, komt de gemaakte afspraken na en is actief voor je aan het zoeken en heeft voor ons een appartement gevonden welke we voor de markt uit hebben kunnen kopen. Kortom TOP! Maarten & Bianca Schoones

Schoones

Reactie van Van A tot Wonen

Bianca & Maarten, bedankt voor jullie mooie review. Ik wil jullie danken voor het prettig onderhoud. Het was me een genoegen.

Aankoopadvies pakket 2

5,0 rating
10 december 2019

Goede en waardevolle tips gekregen van William de aankoopmakelaar. Alles erg snel en naar volle tevredenheid geregeld. Zeker een aanrader!

Niels

Reactie van Van A tot Wonen

Fijn dat het gelukt is! Veel plezier samen met jullie nieuwe (t)huis.

Pakket 2 - aankoopadvies

5,0 rating
19 november 2019

Professional buying agent, nice communication, quick response and arrange viewing the house, prepare the contract and explain each item of the contract very carefully. I appreciate William’s help. Hopefully the success of van the buying service agent van A tot Wonen!

Qiang

Reactie van Van A tot Wonen

Dear Qiang & Xi, thank you so much I appreciate it. It was nice to collaborate with you. I wish you good luck with your new home!

Pakket 4 - zoekopdracht

4,0 rating
11 november 2019

William is een ervaren aankoopmakelaar, die weet waar hij over praat. Vakkundig, snel handelend en contact sterk met een hoge gun factor. Voor woningzoekende een ideale partner, die rust geeft in deze hectische tijden. Succes en ga zo verder van A tot Wonen!

Wouterse

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor jullie mooie review en veel woongeluk met jullie nieuwe woning.

Pakket 4 - Zoekopdracht

5,0 rating
8 november 2019

In de huidige hectische en moeilijke woningmarkt, zijn we dankzij Van A tot Wonen in korte tijd de eigenaar geworden van een mooi penthouse met een waanzinnig uitzicht over Boxtel. Het is heel prettig zaken doen met hem. Zijn professionaliteit, customer service en betrokkenheid gaf ons het meteen het gevoel dat we de juiste aankoopmakelaar hadden gevonden.
William, nogmaals hartelijk dank en we weten je te vinden als het weer nodig is!

Karin en Hans Engelman

Reactie van Van A tot Wonen

Karin en Hans, bedankt voor jullie top-rating review! Ik ben zeer dankbaar klanten zoals jullie te kunnen helpen en ontzorgen. Veel geluk met dit unieke appartement.

Pakket 4 - zoekopdracht en aankoopbegeleiding

5,0 rating
22 september 2019

William (aankoopmakelaar) heeft veel geduld moeten hebben. Het was voor ons namelijk een langdurig proces, een nieuwe woning vinden die aan onze eisen voldeed.
Toen we eenmaal een fijn huis gevonden hadden, kwamen we er met de verkopende partij helaas niet uit. Omdat William in gesprek bleef met de verkopend makelaar en een vinger aan de pols bleef houden, konden we uiteindelijk toch tot een akkoord komen. William heeft ons ontzettend goed begeleid van bezichtiging tot aankoop!

Jacqueline van Laarhoven

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking al die tijd. Ik wens jullie alle geluk met jullie prachtige, nieuwe (t)huis!

Buying service - package 3

5,0 rating
15 september 2019

Pleasant communication, fast response, know what’s the most suitable, and efficient negotiation. I appreciate the honest and rational advices William gave. Great thanks for helping to buy my lovely house.

Suwen

Reactie van Van A tot Wonen

Suwen, thanks! Hopefully you’ll have a lot of lovely years in this perfectly fitted house!

Zoekopdracht - pakket 4

5,0 rating
12 september 2019

Wat in de eerste instantie niet mogelijk leek, werd door de hulp van de Aankoopmakelaar Van A tot Wonen toch werkelijkheid! We zijn super blij dat het is gelukt om dit apartment het onze te mogen noemen. Dank je William!

Henny en Nancy schoenmakers

Reactie van Van A tot Wonen

Heel graag gedaan Nancy en Hennie! Het wordt vast en zeker een mooi paleisje. 👍🏼

Zoekopdracht huurwoning

5,0 rating
11 september 2019

Vanaf het eerste moment wist ik ‘Dit zit goed’, de menselijke aanpak, professionaliteit en betrokkenheid gaven mij vertrouwen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Inmiddels, niet veel later, hebben wij onze intrek genomen in een heerlijke woning. Bedankt William!

Féline

Reactie van Van A tot Wonen

Féline, jij ook hartelijk dank. Mede door je vertrouwen heb ik de onderlinge communicatie als zeer prettig ervaren. Ik wens jullie veel woonplezier!

Aankoopbegeleiding van A tot Wonen

5,0 rating
5 september 2019

William weet van de hoed en de rand. Hij kent de huizenmarkt in Boxtel als zijn broekzak. William heeft ons op een prettige en betrokken manier begeleid vanaf het begin tot en met de notariële overdracht. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn professionaliteit.
– Betsie & Joop van Wijck –

Joop van Wijck

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking Betsie en Joop. Veel woongeluk!

Aankoopbegeleiding | pakket 4 (zoekopdracht)

5,0 rating
2 september 2019

Een woning kopen als starter is geen ‘piece of cake’! We begonnen net als ieder ander met het zoeken naar een woning via websites als Funda maar je vist vaak achter het net. Toen hebben we William als aankoopmakelaar ingeschakeld. Een woning kopen is niet niks en daar kom je in het aankoopproces al vrij snel achter. William hielp tijdens het gehele proces. Mijn droom was om later aan water te wonen en heerlijk na het werk te kunnen surfen. Ik weet niet hoe maar William had binnen no-time een mooi huis gevonden aan water en passend bij onze voorwaarden. Dit hadden we zonder hem nooit eerder kunnen bereiken.
Wij zaten in het begin te dubben of we wel geld zouden moeten spenderen aan een aankoopmakelaar maar het is het geld dubbel en dwars waard. Deze investering betaald zich zeker terug!
Nogmaals bedankt William!
– Daan & José –

Daan vd Weijden

Reactie van Van A tot Wonen

Daan en José, hartelijk dank voor jullie positieve ervaringen. Het is en blijft heel speciaal woningzoekenden te mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven. Bedank je (schoon)ouders ook hartelijk, want zonder hen hadden wij elkaar nooit ontmoet. Veel woongeluk!

Gezocht, gevonden en aangekocht!

5,0 rating
20 augustus 2019

Zonder William waren we waarschijnlijk nog steeds aan het twijfelen en dubben geweest, nu gaan we binnenkort verhuizen naar ons droomhuis!
Omdat we koud-water-vrees hadden voor de aankoop van een nieuw huis (is toch een hele stap), hebben we hierin begeleiding gezocht. En wat een gouden greep dat William ons hierbij heeft kunnen helpen! Met veel persoonlijke aandacht, en met een echt goede klik.
Toen opeens het perfecte huis voor ons beschikbaar kwam, wist hij heel snel te schakelen en bezichtigings-afspraken te regelen. Hierdoor waren wij al in onderhandeling met de verkopers, voordat andere gegadigden zover waren. En bij deze onderhandelingen heeft hij ons uitstekend bijgestaan en geadviseerd.
William, bedankt voor je inzet en super waardevolle bijdrage!

Jeroen en Linda

Reactie van Van A tot Wonen

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige samenwerking. Er was zeker een goede klik..een basis voor deze succesvolle aankoop. Alvast veel geluk met jullie fantastische huis!

Aankoopbegeleiding | Pakket 3

5,0 rating
17 augustus 2019

In één woord KLASSE. William heeft ons letterlijk van A tot Z door de hele procedure geloodst vanaf het allereerste moment met kennis van zaken en deskundig advies op allerlei gebied. Wat zijn wij blij dat we hem in de arm hebben genomen.William CHAPEAU!

Carel en Jeanny

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor deze geweldige review Jeanny en Carel. Ik wens jullie veel woongeluk!

Pakket 4 - aankoopbegeleiding | zoekopdracht

5,0 rating
26 juni 2019

William heeft ons goed geholpen met het zoeken naar een woning. Hij geeft goede hulp en adviezen gedurende het aankooptraject. Hij komt gemaakte afspraken na en is erg klant gericht! Van A tot wonen is zeker een aanrader voor al uw woonwensen!

Patrick Raaijmakers

Reactie van Van A tot Wonen

Bedankt Patrick en Marcella voor jullie fijne review. Geniet binnenkort van jullie droomhuis!

purchase and searching - package 4

5,0 rating
10 april 2019

William is a very dedicated and experienced buying advisor. I was looking for a house by myself for almost 6 month. The housing market in Eindhoven is ‘crazy’, I can’t manage to get a nice house with acceptable price. So I ask William for advice starting of this March, and we successfully get a house in April. I really appreciate his effort👍

Zoe

Reactie van Van A tot Wonen

You’re welcome! It was nice searching for you. Hopefully it becomes your new ‘home’.

aankoop- en projectbegeleiding

5,0 rating
6 april 2019

Ik ben heel erg tevreden met de ondersteuning van William bij de aankoop van ons nieuwe huis. Hij kan goed luisteren, geeft echt aandacht en is erg van de details. Hij zocht zaken uit waar we zelf niet aan gedacht hadden, denkt mee met verbouwingsinversteringen en was een enorme steun tijdens de onderhandelingsperiode. Hij heeft zichzelf terug verdiend!

Susanne van de Langenberg- Del Maffeo

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor het prettig onderhoud en wens jullie succes met de verbouwing en daarna veel woongeluk!

Aankoopadvies | waardebepaling

5,0 rating
21 december 2018

William, de aankoopadviseur, heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Zijn begeleiding en kennis van een waardebepaling in deze hectische tijd van de huizenmarkt zijn hierbij goed van pas gekomen. Het heeft ons enorm veel geld bespaart! Bedankt nogmaals.

Dennis en Marieke

Reactie van Van A tot Wonen

Graag gedaan. Veel verbouwingsinspiratie en woonplezier gewenst. Zo zie je maar, het levert altijd geld op!

Aankoopadvies | zoekopdracht

5,0 rating
19 november 2018

Goed advies en verstand van zaken maar ook een prettige samenwerking. Zeker in de huidige markt een grote plus als je er snel bij moet zijn!

Sandra Hiskemuller

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor jullie reactie. Veel succes met jullie nieuwe (t)huis!

Aankoopadvies | waardebepaling

4,0 rating
10 oktober 2018

William, heeft veel kennis van zaken, is adequaat en geeft een duidelijk en helder aankoopadvies. In een huizenmarkt anno 2018, zeker een aanrader om met een aankoopmakelaar als William in zee te gaan!

Menion Heutink

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank! In een tijd dat de vraagprijzen de pan uit rijzen, is een reële marktwaardeberekening essentieel. Vriendelijke groet, van A tot Wonen

Aankoopbegeleiding

5,0 rating
25 september 2018

William heeft ons super geholpen bij het bepalen van de juiste strategie bij de aankoop van een specifieke woning die wij op het oog hadden. Hij staat op elk moment voor je klaar, is vastberaden en gaat geen uitdaging uit de weg. Door deze super inzet is hij een aankoopmakelaar waar je echt van op aan kunt!

Michael en Ivy

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!

Aankoopadvies | Zoekopdracht

5,0 rating
16 augustus 2018

William heeft ons geadviseerd tijdens de aankoop van onze woning. Hij vond voor ons een mooi appartement, wat knap is in deze tijd. William gaf ons vanaf het begin een vertrouwd gevoel en dat heeft hij zeker niet beschaamd. Hij luistert goed naar wat je zegt en begeleidt je inderdaad van A tot Wonen. Tot aan het einde toe was hij oplettend en zette de puntjes op de i. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang. Wij bevelen William dan ook graag aan als aankoopmakelaar!

Jos en Tiny de Groot

Reactie van Van A tot Wonen

Heel graag gedaan en veel woongeluk!

Verkoopcoach

5,0 rating
5 mei 2018

William heeft ons op een professionele wijze geadviseerd ten behoeve van de verkoop van onze woning. Hij denkt goed mee in het verkoopproces en geeft bruikbare tips. Daarnaast geeft hij je vrijheid en schat hij goed in wat de wensen zijn van de verkopende partij. Wij raden hem zeker aan! Ondernemend, commercieel, doel- en resultaatgericht.

Martijn en anouk

Reactie van Van A tot Wonen

Het was me een waar genoegen! Op naar een mooie nieuwe stek.

Aankoopbegeleiding | verkoopcoach

4,0 rating
22 april 2018

William heeft ons gecoacht tijdens de verkoop van ons huis en heeft ons begeleid met de aankoop van ons nieuwe huis.
Hij is een gedreven, enthousiaste, betrokken en kritische makelaar op het juiste moment. Gedurende beide processen zorgde hij voor rust en zijn begeleiding was echt van meerwaarde.
We hebben zijn begeleiding als erg prettig ervaren!

Gerben en Vera

Reactie van Van A tot Wonen

Jullie ook hartelijk dank voor het vertrouwen en veel geluk!

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?