fbpx

Pakket 4 - Zoekopdracht

5,0 rating
8 november 2019

In de huidige hectische en moeilijke woningmarkt, zijn we dankzij Van A tot Wonen in korte tijd de eigenaar geworden van een mooi penthouse met een waanzinnig uitzicht over Boxtel. Het is heel prettig zaken doen met hem. Zijn professionaliteit, customer service en betrokkenheid gaf ons het meteen het gevoel dat we de juiste aankoopmakelaar hadden gevonden.
William, nogmaals hartelijk dank en we weten je te vinden als het weer nodig is!

Karin en Hans Engelman

Reactie van Van A tot Wonen

Karin en Hans, bedankt voor jullie top-rating review! Ik ben zeer dankbaar klanten zoals jullie te kunnen helpen en ontzorgen. Veel geluk met dit unieke appartement.

Package 4 (searching)

5,0 rating
5 januari 2020

William has been very helpful in our house purchasing journey. He is extremely professional and knows how to negotiate well, putting the buyer’s interest first. His suggestions and advice are well thought out and logical.We bought a house we love and he was instrumental in making sure we cracked the deal.

Tathagata Bhowmick

Reactie van Van A tot Wonen

Dear Prognya & Tathagata, thanks a lot for this great review. I wish you good luck in your new home and we see eachother soon at the final inspection. William

Aankoopadvies pakket 3

5,0 rating
21 december 2019

William heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons droomhuis. Hij heeft ons volledig ontzorgd, heeft verstand van zaken en heeft alle tijd voor ons genomen. Hij was goed bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp en reageerde altijd snel op onze vragen. We hopen dat we in ons nieuwe huis nog lang kunnen blijven wonen, maar voor een volgende keer zouden we zonder twijfel William weer als aankoopmakelaar inschakelen!

Anne Persoon

Reactie van Van A tot Wonen

Anne en Sjoerd, het was een enerverend aankooptraject. Er waren vele bieders. Uiteindelijk trekken jullie aan ‘t langste eind. Veel plezier straks met jullie droomhuis en veel succes met de verkoop.

Verkoopcoach | Geheim huis

5,0 rating
21 december 2019

De huizenmarkt staat momenteel zacht gezegd op zijn kop. Omdat wij William van Griensven persoonlijk kennen, hebben wij hem afgelopen jaren een aantal keer benaderd voor wat tips omtrent het aankopen van een nieuw huis. Twee maanden geleden kwam er iets moois op ons pad, een stille verkoop. Hierbij hebben wij William om aankoopadvies gevraagd en we hebben inmiddels ons droomhuis gekocht.
Voor de verkoop van ons eigen huis hebben wij William gevraagd of hij hierbij zou willen bemiddelen. Ofwel als aankoopmakelaar óf als verkoopcoach. Vanuit ons eigen netwerk hadden we iemand die veel interesse had in ons huis dus uiteindelijk heeft William bemiddeld als verkoopcoach. Binnen 2 weken was alles geregeld, van bezichtiging tot Het tekenen van de koopakte.
Al met al; prettig, professioneel, betrokken, fijne communicatie, realistisch en niet onbelangrijk; passie voor het vak! William bedankt!

Leander & Renate de Vries

Reactie van Van A tot Wonen

Bedankt voor jullie mooie review. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Soms is Face-to-face een prettige manier om tot zaken te komen. Ik wens jullie veel woongeluk!

Aankoopadvies pakket 2

5,0 rating
10 december 2019

Goede en waardevolle tips gekregen van William de aankoopmakelaar. Alles erg snel en naar volle tevredenheid geregeld. Zeker een aanrader!

Niels

Reactie van Van A tot Wonen

Fijn dat het gelukt is! Veel plezier samen met jullie nieuwe (t)huis.

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?