fbpx

Pakket 4 - zoekopdracht en aankoopbegeleiding

5,0 rating
22 september 2019

William (aankoopmakelaar) heeft veel geduld moeten hebben. Het was voor ons namelijk een langdurig proces, een nieuwe woning vinden die aan onze eisen voldeed.
Toen we eenmaal een fijn huis gevonden hadden, kwamen we er met de verkopende partij helaas niet uit. Omdat William in gesprek bleef met de verkopend makelaar en een vinger aan de pols bleef houden, konden we uiteindelijk toch tot een akkoord komen. William heeft ons ontzettend goed begeleid van bezichtiging tot aankoop!

Jacqueline van Laarhoven

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking al die tijd. Ik wens jullie alle geluk met jullie prachtige, nieuwe (t)huis!

Buying service - package 3

5,0 rating
15 september 2019

Pleasant communication, fast response, know what’s the most suitable, and efficient negotiation. I appreciate the honest and rational advices William gave. Great thanks for helping to buy my lovely house.

Suwen

Reactie van Van A tot Wonen

Suwen, thanks! Hopefully you’ll have a lot of lovely years in this perfectly fitted house!

Zoekopdracht - pakket 4

5,0 rating
12 september 2019

Wat in de eerste instantie niet mogelijk leek, werd door de hulp van de Aankoopmakelaar Van A tot Wonen toch werkelijkheid! We zijn super blij dat het is gelukt om dit apartment het onze te mogen noemen. Dank je William!

Henny en Nancy schoenmakers

Reactie van Van A tot Wonen

Heel graag gedaan Nancy en Hennie! Het wordt vast en zeker een mooi paleisje. 👍🏼

Zoekopdracht huurwoning

5,0 rating
11 september 2019

Vanaf het eerste moment wist ik ‘Dit zit goed’, de menselijke aanpak, professionaliteit en betrokkenheid gaven mij vertrouwen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Inmiddels, niet veel later, hebben wij onze intrek genomen in een heerlijke woning. Bedankt William!

Féline

Reactie van Van A tot Wonen

Féline, jij ook hartelijk dank. Mede door je vertrouwen heb ik de onderlinge communicatie als zeer prettig ervaren. Ik wens jullie veel woonplezier!

Aankoopbegeleiding van A tot Wonen

5,0 rating
5 september 2019

William weet van de hoed en de rand. Hij kent de huizenmarkt in Boxtel als zijn broekzak. William heeft ons op een prettige en betrokken manier begeleid vanaf het begin tot en met de notariële overdracht. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn professionaliteit.
– Betsie & Joop van Wijck –

Joop van Wijck

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking Betsie en Joop. Veel woongeluk!

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?