fbpx

Aankoopadvies | waardebepaling

4,0 rating
10 oktober 2018

William, heeft veel kennis van zaken, is adequaat en geeft een duidelijk en helder aankoopadvies. In een huizenmarkt anno 2018, zeker een aanrader om met een aankoopmakelaar als William in zee te gaan!

Menion Heutink

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank! In een tijd dat de vraagprijzen de pan uit rijzen, is een reële marktwaardeberekening essentieel. Vriendelijke groet, van A tot Wonen

Aankoopbegeleiding

5,0 rating
25 september 2018

William heeft ons super geholpen bij het bepalen van de juiste strategie bij de aankoop van een specifieke woning die wij op het oog hadden. Hij staat op elk moment voor je klaar, is vastberaden en gaat geen uitdaging uit de weg. Door deze super inzet is hij een aankoopmakelaar waar je echt van op aan kunt!

Michael en Ivy

Reactie van Van A tot Wonen

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!

Aankoopadvies | Zoekopdracht

5,0 rating
16 augustus 2018

William heeft ons geadviseerd tijdens de aankoop van onze woning. Hij vond voor ons een mooi appartement, wat knap is in deze tijd. William gaf ons vanaf het begin een vertrouwd gevoel en dat heeft hij zeker niet beschaamd. Hij luistert goed naar wat je zegt en begeleidt je inderdaad van A tot Wonen. Tot aan het einde toe was hij oplettend en zette de puntjes op de i. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang. Wij bevelen William dan ook graag aan als aankoopmakelaar!

Jos en Tiny de Groot

Reactie van Van A tot Wonen

Heel graag gedaan en veel woongeluk!

Verkoopcoach

5,0 rating
5 mei 2018

William heeft ons op een professionele wijze geadviseerd ten behoeve van de verkoop van onze woning. Hij denkt goed mee in het verkoopproces en geeft bruikbare tips. Daarnaast geeft hij je vrijheid en schat hij goed in wat de wensen zijn van de verkopende partij. Wij raden hem zeker aan! Ondernemend, commercieel, doel- en resultaatgericht.

Martijn en anouk

Reactie van Van A tot Wonen

Het was me een waar genoegen! Op naar een mooie nieuwe stek.

Aankoopbegeleiding | verkoopcoach

4,0 rating
22 april 2018

William heeft ons gecoacht tijdens de verkoop van ons huis en heeft ons begeleid met de aankoop van ons nieuwe huis. Hij is een gedreven, enthousiaste, betrokken en kritische makelaar op het juiste moment. Gedurende beide processen zorgde hij voor rust en zijn begeleiding was echt van meerwaarde. We hebben zijn begeleiding als erg prettig ervaren!

Gerben en Vera

Reactie van Van A tot Wonen

Jullie ook hartelijk dank voor het vertrouwen en veel geluk!

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws als eerste ontvangen?