fbpx
Loader

Even voorstellen

Mijn naam is William, ben inmiddels de ‘40’ gepasseerd en ik heb ruim 16 jaar werkervaring in de woningmakelaardij.

Leuk dat je de tijd neemt om me beter te leren kennen:

Ervaring
Ik ben geboren en woonachtig in het centraal gelegen dorp Boxtel te midden van de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Deze geografische driehoek is mijn werkgebied.

Voordat ik in 2018 zelfstandig ondernemer werd, ben ik negen jaar werkzaam geweest als makelaar in de regio Eindhoven. Gedurende die tijd heb ik in Boxtel zo’n 30 succesvolle transacties gesloten, zonder er fysiek met kantoor aanwezig te zijn. Dit gebeurde dankzij mijn netwerk aan ambassadeurs via mond-tot-mond reclame.

In Tilburg en Den Bosch heb ik met veel plezier zo’n vier jaar als aankoopcoördinator gewerkt. Daardoor heb ik geleerd om als woningzoekende naar een huis te kijken.

Dankzij jarenlang contact met een diversiteit aan mensen, heb ik een behoorlijk groot netwerk aan klanten, kennissen en collega makelaars opgebouwd.

Om mijn opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn werk ik graag samen met diverse professionals. Denk hierbij o.a. aan financieel- en bouwkundig adviseurs, stylisten en verbouwspecialisten.  Samenwerken naar een doel geeft mij veel voldoening!

Klantgericht en enthousiast
Zo omschrijven opdrachtgevers mij. “Een makelaar met een eerlijk verhaal en betrokkenheid”. Klanten herkennen mijn empathisch vermogen en professionaliteit. Iedere opdrachtgever heeft een ‘eigen’ verhaal en middels mijn luisterend oor streef ik altijd naar op maat advies. Een hoog servicelevel waarbij niet het huis, maar de klant centraal staat.

 

Professioneel en erkend
Zekerheid haal jij uit het feit dat ik een opgeleid en gecertificeerd makelaar ben. Als kandidaat register makelaar taxateur (K-RMT), neem ik jaarlijks deel aan (verplichte) educatie en cursussen om mijn vakbekwaamheid op peil te houden en lid te blijven van het kwaliteitsregister van Makelaars (Vastgoedcert). Daardoor blijf ik op de hoogte van de meest actuele zaken en veranderingen die invloed hebben op de woningmarkt.

Maar het meest belangrijk is toch die persoonlijke klik!  Dit is doorslaggevend voor een eventuele samenwerking. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

7 Redenen om een aankoopadviseur in de hand te nemen

1. Heeft eerder zicht op huizen die in de verkoop gaan komen

2. Kan de waarde van de woning goed inschatten

3. Een ervaren onderhandelaar

4. Niet emotioneel betrokken bij de aankoop

5. Bespaart geld en tijd

6. Heeft bouwkundige en juridische kennis

7. Hanteert een transparante werkwijze en tarieven