Hi, ik ben William

Jouw aankoopadviseur

Hi, ik ben William, jouw onafhankelijke aankoopadviseur. Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd en woon samen met mijn vrouw, kind en hond in het prachtige Boxtel. Ik word iedere dag wakker en denk: ‘Yes, vandaag mag ik weer deel uitmaken van iemands volgende levensfase. Hoe bijzonder is dat?’ Als aankoopmakelaar ontmoet ik iedere dag mensen die niet zomaar een huis zoeken. Ze zoeken hun droomhuis, een echt thuis. Het is fantastisch om samen met hen deze stap te zetten en hen daar zo goed mogelijk bij te begeleiden.

William van Griensven, aankoopmakelaar van A tot Wonen
Aankoopmakelaar William van Griensven | Van A tot Wonen

Aankoop is voor mij geen bijzaak

Ik zet alles op alles om mijn klanten te helpen bij iedere stap van het aankoopproces. Van A tot Wonen. En daarbij ga ik een stap verder dan de gemiddelde makelaar. Veel makelaars richten zich hoofdzakelijk op de verkoop van huizen. Voor het daadwerkelijk zoeken is weinig tijd. Ik richt me 100% op het aankopen van huizen, daarom sta je bij mij vooraan in de rij. Ik ben continu bezig met het zoeken, vinden én aankopen van jouw droomhuis.

Ik bied je meer dan makelen alleen. Ik sta je bij als aankoopadviseur, sparringpartner, vraagbaak en projectbegeleider. Want tijdens een aankoopproces kom je al snel andere vraagstukken tegen over bijvoorbeeld de financiering, het bestemmingsplan, de verbouwing, de verhuizing of de inrichting van je nieuwe huis. Ook dan denk ik graag mee en bied ik de juiste expert of vakman aan.

Een huis koop je met je hart

Als aankoopmakelaar stel ik de klant én de woonwensen centraal. Want een huis koop je met je hart. Dat vind ik een prachtig vertrekpunt. Iedere klant heeft een eigen verhaal. Daardoor is ieder aankoopadvies en iedere zoektocht anders. Het is een intense samenwerking waarin kantooruren geen rol spelen. Wil je met mij sparren? Je kunt me altijd bellen, ook ’s avonds in afwachting van een spannende onderhandeling of vlak voor de sleuteloverdracht.

Kopen met de zekerheid van een professional

Het belangrijkste vind ik dat je met een goed gevoel jouw droomhuis koopt. Maar je wilt ook zeker weten dat je niet te veel betaalt of te maken krijgt met verborgen gebreken. Wist je bijvoorbeeld dat je als koper een onderzoeksplicht hebt? Dankzij mijn ervaring weet ik precies waar ik op moet letten tijdens een bezichtiging. En laat het achterhalen van een reële marktwaarde nu net mijn expertise zijn!

Ruim
16 jaar ervaring

als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Boxtel e.o.

Geregistreerd makelaar Vastgoedcert

Het kwaliteitsregister van Makelaars

Jaarlijkse hercertificering K-RMT

Kandidaat register makelaar taxateur

Bekijk alle klantbeoordelingen

Benieuwd naar de ervaring en succesverhalen van andere huizenzoekers? Bekijk de reviews!