fbpx

Even voorstellen

Mijn naam is William, ben inmiddels de ‘40’ gepasseerd en ik heb ruim 14 jaar werkervaring in de woningmakelaardij. Ik ben toe aan een volgende stap. Een vervolg van hetgeen ik deed, maar toch anders op geheel eigen wijze.

Leuk dat je de tijd neemt om me beter te leren kennen:

Ervaring
Ik ben geboren en woonachtig in het centraal gelegen dorp Boxtel te midden van de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Deze geografische driehoek is mijn werkgebied.

De laatste 9 jaar ben ik werkzaam geweest als verkopend makelaar in de regio Eindhoven. In Boxtel heb ik in 3 jaar tijd zo’n 30 succesvolle transacties gesloten.

Ik kan wel zeggen een flinke bagage aan werkervaring als voorbereiding op dit nieuwe avontuur. In Tilburg en Den Bosch heb ik met veel plezier zo’n 4 jaar als aankoopcoördinator gewerkt. Daardoor heb ik geleerd om als woningzoekende naar een huis te kijken.

Dankzij het intensieve contact met een diversiteit aan mensen in de loop der jaren, heb ik een behoorlijk groot netwerk aan klanten, kennissen en collega makelaars opgebouwd.

Om mijn opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn werk ik graag samen met diverse professionals. Denk hierbij o.a. aan financieel- en bouwkundig adviseurs, stylisten en verbouwspecialisten.  Samenwerken naar een doel geeft mij veel voldoening!

Klantgericht en enthousiast
Zo omschrijven opdrachtgevers mij. “Een makelaar met een eerlijk verhaal en betrokkenheid toont”. Klanten herkennen mijn empathisch vermogen maar ook mijn zakelijke kant. Iedere opdrachtgever heeft zijn of haar ‘eigen’ verhaal en middels mijn luisterend oor streef ik altijd naar advies op maat.

In de voorbije crisisjaren heb ik geleerd creatief en out-of-the-box te denken. Ik probeer altijd een stapje meer te doen dan klanten van mij verwachten.

Professioneel en erkend
Zekerheid haal je uit het feit dat ik een opgeleid makelaar ben. Elk jaar volg ik cursussen en bijeenkomsten om te voldoen aan permanente educatie.

Een persoonlijke klik is doorslaggevend en daarom nodig ik je graag uit voor vrijblijvende kennismaking.

Hartelijke Groet,

William van Griensven

7 Redenen om een aankoopadviseur in de hand te nemen

1. Heeft eerder zicht op huizen die in de verkoop gaan komen

2. Kan de waarde van de woning goed inschatten

3. Een ervaren onderhandelaar

4. Niet emotioneel betrokken bij de aankoop

5. Bespaart geld en tijd

6. Heeft bouwkundige en juridische kennis

7. Hanteert een transparante werkwijze en tarieven