Wat zijn jouw woonwensen?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar adviseert en begeleidt je tijdens het zoeken, vinden en kopen van een woning. Is dat nodig? Nee, maar het levert wel op! Want, weet jij waar je op moeten letten als je een huis gaat bezichtigen? En weet jij wat een woning écht waard is? Op de huidige woningmarkt word je al snel gedwongen overhaast te beslissen, hoog te bieden en concessies te doen in je woonwensen. Je wilt namelijk niet (weer) achter het net vissen!

Aangekochte woningen | Aankoopmakelaar Van A tot Wonen

Zoeken, Vinden, Kopen!

Of je een aankoopmakelaar nu alleen inschakelt om het koopcontract te checken, je bij te staan tijdens de bezichtiging en onderhandeling, of om je te ontzorgen tijdens het hele koopproces. Met een aankoopmakelaar sta je een stuk sterker en koop je zorgeloos de juiste woning tegen de beste voorwaarden.

Breed woningaanbod

Een aankoopmakelaar kijkt verder dan het aanbod op funda. Zo vind je jouw droomhuis een stuk sneller.

Sterke onderhandelingspositie

Met een aankoopmakelaar bied je de verkoper meer zekerheid. Daardoor val je op tussen de andere huizenzoekers.

Geen verborgen gebreken

Een aankoopmakelaar weet waar hij op moet letten en helpt je bij een bouwtechnische keuring.

Alle feiten op een rij

1
Aangekochte woningen
1 %
middels zoekopdracht
1 %
Geslaagde opdrachten

Geen stress
Geen spanning Weloverwogen

Aankoopmakelaar William van Griensven | Van A tot Wonen

Het kopen van een huis doe je niet zomaar. Of je nu starter, doorstromer of terugstromer op de woningmarkt bent. Een huis kopen is altijd een grote en belangrijke beslissing. Een investering in je toekomst. Die keuze maak je het liefst weloverwogen, zonder stress en spanning. Je moet al aan zoveel dingen denken. Wist je bijvoorbeeld dat je als koper een onderzoeksplicht hebt?

Ik snap dat er veel op je afkomt, maar geen zorgen. Je kunt altijd vertrouwen op mijn jarenlange ervaring, expertise en persoonlijke service in iedere fase van het koopproces. En voelt een huis toch niet goed? Dan kijken we gewoon nog even verder!

Zoek mijn droomhuis | Aankoopmakelaar Van A tot Wonen

Je kunt me inschakelen voor vraagstukken zoals:

10 gratis tips voor het kopen van jouw droomhuis

Download de 10 tips en ontdek waar je op moet letten bij het kopen van een woning.

Ook een huis kopen zonder zorgen?

Bekijk alle klantbeoordelingen

Benieuwd naar de ervaring en succesverhalen van andere huizenzoekers? Bekijk de reviews!

Rob Willems
Rob Willems
2021-04-11
We were fortunate enough to get in contact with William through a colleague that just bought a house with his help. In bidding for our house William was instrumental in getting us our house, through his network, insight and relentless back an forth with the selling agent, he obtained the information that was paramount for our successful bid. Afterwards he could immediately connect us with good an excellent financial advisor for our mortgage. Thank you for your help in getting us our home. We honestly don't think we would have gotten it without your great help and advice!
Mark van der Pasch
Mark van der Pasch
2021-04-01
Zelf was ik al 2 jaar aan het zoeken naar een huis maar zonder succes. Toen heb ik van A tot Wonen ingeschakeld. William heeft een netwerk en kent de huizen die niet online staan waardoor je 1-0 voorstaat in deze oververhitte huizenmarkt. Mijn droomhuis heb ik via William en ik raad hem zeker aan!
Ilona Christ
Ilona Christ
2021-03-22
William is erg betrokken, luistert naar je wensen en gaat ervoor!
Jorg Maassen
Jorg Maassen
2021-03-22
Marcel Vermeiren
Marcel Vermeiren
2021-02-26
Zeer betrokken en professionele aankoopmakelaar. William staat je het hele kooptraject bij, van bezichtiging tot de overdracht. Goede communicatie en hoge betrokkenheid. Zeker voor herhaling vatbaar! M en L
Patrick van de Wal
Patrick van de Wal
2021-02-07
Als twee nieuwelingen op de woningmarkt hadden we geen idee waar we moesten beginnen en wat er kwam kijken bij de aankoop van een eerste woning. Hierdoor besloten wij om William te benaderen en dat bleek een prima keuze. William is klantgericht, professioneel, denkt mee en gaat nauwkeurig te werk. Hij reageerde snel op onze vragen, dit zelfs in de weekenden, gaf advies en heeft ons geholpen bij het inkaderen van onze woonwensen. Daarnaast heeft William ons in contact gebracht met een hypotheek adviseur en later taxateur vanuit zijn netwerk, waardoor wij snel contact hebben kunnen leggen en geholpen zijn bij het aankoop proces. In de huidige woningmarkt, waar snel gehandeld moet worden, wisten we dankzij de service van William de concurrentie voor te blijven en wist hij zelfs de aankoopprijs te verlagen. Hierdoor heeft de zoektocht naar onze woning uiteindelijk maar een paar weken in beslag genomen en hebben wij het gehele proces als ontlastend en plezierig ervaren. Kortom: William is zeker een aanrader!
Elaine Litty
Elaine Litty
2020-12-16
William heeft ons heel goed geholpen met het vinden en kopen van onze nieuwe woning. Hij kwam met goede tips en dingen waar we op moesten letten. De samenwerking verliep goed. Hij reageert snel en is heel klantgericht. Niks gaat hem te ver! Al met al een zeer fijne ervaring. E. Oomen
Guillermo Quintero Rojas
Guillermo Quintero Rojas
2020-12-16
Toen ik vanwege scheiding op een ongunstig moment en als een verdiener op zoek moest gaan naar een nieuwe woning, heb ik de hulp van William ingeschakeld. Ik stond toen op het punt om op een woning te gaan bieden. Tot mijn verbazing was William’s advies om niet te gaan bieden… Hij was namelijk in staat om gebreken en nadelen aan de woning op lange termijn te zien waar ik helemaal niet bij stil stond. Uiteindelijk met geduld en met behulp van William’s aankoop begeleiding, heb ik de juiste woning gevonden in toch korte tijd en.. binnen de juiste prijscategorie. Bedankt William voor het meedenken!
Ingrid Habich
Ingrid Habich
2020-11-27
Wij hebben William de aankoopmakelaar ervaren als een zeer kundige maar vooral mensgerichte makelaar. Super goede support in het hele traject van aankoop to afronding van de hypotheek, maar wat het meest in het oog sprong was de klantgerichte houding. Wat is voor ons als klant belangrijk en hoe kan hij daar in voorzien. Dank voor je support, William!
Togae Noh
Togae Noh
2020-11-18
William is friendly, professional and a fast responder. He cut down the price of the house by 30,000 euro from asking price! He always replies to us quickly and is willing to help us. My friend introduced him to me and I can't thank her enough. I will definitely recommend him to anyone who seeks a house.