Succesvol verkopen met een verkoopcoach

Kopen vs verkopen

Ik krijg vaak de vraag of ik ook kan helpen bij de verkoop van een huis. Logisch, want als je op zoek gaat naar je nieuwe droomhuis (of al hebt gevonden) wil je je oude huis natuurlijk ook succesvol verkopen. Huizen daadwerkelijk verkopen doe ik niet, maar ik verwijs je graag naar een passende verkoopmakelaar. Zo blijf ik onafhankelijk en kan ik altijd eerlijk en transparant advies geven aan huizenzoekers.

Ik kan je wél helpen met een gratis waardebepaling en verkoopplan vol praktische tips en adviezen! Als aankoopmakelaar weet ik namelijk precíes waar de kansen liggen om je huis succesvol te verkopen. Van verkoopstyling en professionele fotografie tot de inzet van sociale media en opmaak van plattegronden. Met een verkoopplan op maat wordt het verkopen van je huis een stuk gemakkelijker!

Aangekochte woningen | Aankoopmakelaar Van A tot Wonen

Gratis waardebepaling van je huis

Gratis verkoopplan vol tips en adviezen

Zelf aan de slag óf met een verkoopmakelaar

Pssst…

In stilte je huis verkopen?

Dat kan! Ik neem geen huizen in portefeuille, zoals een verkoopmakelaar. Maar misschien sluit jouw huis wel perfect aan bij de woonwensen van een van mijn andere huizenzoekers. Dus wie weet heb ik de koper van jouw huis al gevonden!

Als er een match is kan je huis in de stille verkoop, als geheim huis. Geen foto’s op funda, geen bord in de tuin, geen pottenkijkers. Je verkoopt je huis in alle rust, weloverwogen en bovendien kosteloos! Hoe fijn is dat?!

Of neem meteen contact op

Wat klanten zeggen?