Bokvelden 12 Best

Bokvelden 12 Best

‘Huis niet gezien op Funda?’ Dat kan kloppen. Deze prachtige tweekapper is een #geheimhuis; wel te koop, maar stond nooit op funda.. Ondanks dat waren mijn opdrachtgevers niet de enige geïnteresseerden. Van A tot Wonen is op zaterdag ingevlogen en op zondagavond was de bieding gedaan. Het gevoel was direct duidelijk; een 100% match! Direct in de versnelling en #focus om het tot een #succes te maken. Zoals altijd waren er uitdagingen: 1) We waren niet de enige geïnteresseerden…en 2) Verkopers eisten een ongebruikelijk, lange aanvaardingstermijn. ‘Hoe gaan we dit oplossen?’ Uiteraard hebben we daar, ook dit keer, iets op bedacht, waardoor opdrachtgevers zich konden #profileren. Middels een win-win is uiteindelijk de #deal gesloten. Wil jij ook meer kans maken op een succesvolle aankoop? www.atotwonen.nl

Wat onze klanten zeggen?