De Pellenwever 3 Boxtel

De Pellenwever 3 Boxtel

‘De aanhouder wint.’ Al een tijdje op #zoek voor mijn klant, #starter, naar een geschikte #woning in een zeer ‘lastige’ prijsklasse. Verschillende huizen gezien, maar dit #geheimhuis was uiteindelijk het meest geschikt, dus een #huis op ‘groene’ locatie met veel verbouwingsmogelijkheden. Succesvol #gezocht #gevonden en #aangekocht in deze lastige woningmarkt! Zowel verkopers als koper hebben in alle rust overwogen en op een prettige manier zaken gedaan en elkaar kunnen helpen. Een echte win- win! Heb jij dit huis #nietopfunda gezien? Dat klopt! Dit huis aan De Pellenwever was wel te koop, maar niet aangeboden. Verkoper heeft rechtstreeks en #kosteloos aan mijn opdrachtgever kunnen #verkopen. Geen andere #kapers op de kust. #Exclusief voor mijn opdrachtgever kunnen regelen. Ben jij ook op zoek naar het juiste huis tegen marktconforme prijs? Neem dan kennis van de #huizenzoeker.

Wat onze klanten zeggen?