De Schrijnwerker 5 Boxtel

De Schrijnwerker 5 Boxtel

Vrijstaande woning met prachtige ligging en weids uitzicht aan de Lange loop! Deze eengezinswoning biedt de mogelijkheid om het woonprogramma op de begane grond te realiseren. En dat was nu juist het doel van de zoektocht: Missie geslaagd!

Wat onze klanten zeggen?

Dennis van Zoggel
Dennis van Zoggel
2021-11-22
William guided us with the purchase of two homes. The collaboration is characterized by a personal and honest approach, which i really appreciate. William is working closely with the client and is discussing the wishes carefully. This resulted in well chosen visits of objects. During these visits William is well informed about the state and is critical regarding the finishing level and necessary improvements. The advised bid prices are all well substantiated which is resulting in fair prices. To conclude we had a great collaboration with William and definitely will use his services in the future.
Roy de Beer
Roy de Beer
2021-11-01
Na een zoektocht van 1,5 jaar schakelden we de hulp in van William. En dat was met succes! Mede dankzij zijn hulp hebben we eindelijk een huis gevonden. William is duidelijk en prettig in communicatie, wij zouden hem zeker aanbevelen.
Faisal Nadeem
Faisal Nadeem
2021-10-25
We've been looking for a home in Eindhoven for the past two years. We had no idea what we wanted or where we wanted to buy a house. William was recommended to us by a coworker who had purchased a home through him. We immediately recognized his extensive understanding of the housing sector and house appraisal during our initial encounter with him. He accompanied us to each home we saw, conducted the home evaluation, and offered his advice on each one. The surprising thing about William is that he never gave up hope when we were trying to buy a house. We visited about 25 houses with him, and he was always calm and patient in addressing our questions. He knew a lot of people and was able to get us everything we needed, including mortgage financing and notary services. His negotiating skills made things simple for us, and we have great trust in him. He will be our first pick if we decide to upgrade or purchase another home in the future. If you're wanting to buy a house, I strongly advise you to contact him. Kind Regards, Faisal Nadeem
Jet Chang
Jet Chang
2021-10-23
As a foreigner who is looking for a new home in the Netherlands, it can be quite hard as there are many unfamiliar/hidden things. Bidding is particularly hard in this overheating market. That's why I reached out to agents to help me. Working with William is such a great experience as he helps a lot to get through all the tough parts and patiently explains many things to me. Thanks a lot!
Chiang Mark
Chiang Mark
2021-10-20
William helped me finding a house in the Eindhoven area (in a very short time) in this super competitive market. He is professional and gives effective and accurate suggestions. Additionally, he is proactive and always react to my questions very quickly. I would highly recommend William :)
Steven Bosch
Steven Bosch
2021-09-11
In deze markt is het zeker aan te raden om samen met een aankoopmakelaar naar huizen te kijken. Wij hebben William als goede en professionele makelaar meegemaakt. Hij heeft ons in korte tijd flink geholpen met de zoektocht, hierdoor hebben we binnen 3 maanden een mooi huis gevonden die goed bij onze eisen past. William werkt nauwkeurig en geeft eerlijk advies. We zijn tevreden over de dienstverlening.
Rob B
Rob B
2021-08-07
Wij raden William zeker aan als aankoopmakelaar Tijdens het eerste gesprek met William was er direct een ontspannen sfeer, waarbij William kritische vragen stelde ten aanzien van onze woonwensen. William dacht echt met ons mee en kwam direct met een droomhuis! Ook met het bied-advies zat William direct goed en dat in Eindhoven! William nogmaals bedankt.
Harrie van den Oetelaar
Harrie van den Oetelaar
2021-07-29
William heeft me al eerder geholpen met de aankoop van een woning, en toen, in de hele slappe markt, een flink bedrag van de prijs weten af te dingen. En nu, in de top van de markt, heeft William me weer geweldig geholpen bij het aankopen van een appartement in het centrum van Eindhoven, nu met slim bieden. William is dus letterlijk van alle markten thuis!"
Anne Essens
Anne Essens
2021-07-14
Corrie Kodde
Corrie Kodde
2021-06-23
William was meteen enthousiast over de opgave. Goede vraagstelling wat je van het te kopen object verwacht. Uitstekende begeleiding bij de bezichtiging. Altijd goed bereikbaar en snelle beantwoording van je vragen. Aan te bevelen!!!!!