Donk 8 Eindhoven

Donk 8 Eindhoven

‘Starters staan in de rij voor koopwoningen.’ Bij veel geïnteresseerden wordt gekozen voor verkoop per #inschrijving. Je krijgt dan als #bieder eenmalig de kans een uiterste voorstel te doen. Maar hoe bepaal je het #uiterstebod en de andere #voorwaarden? Voor de #verbouwing is eigen geld nodig. Maar kun je dit ook gedeeltelijk meefinancieren? Om op de hoogte te zijn van je maximale #maandlast, biedt een netto besteedbaar inkomen berekening uitkomst; een prima startpunt voor je #zoektocht naar een nieuwe woning. Als #aankoopadviseur begeleid ik je door het #stappenplan. Zo kun je een weloverwogen #koopbeslissing nemen. Ook deze woning is succesvol #gekocht voor mijn #opdrachtgever. Een huis geschikt voor nu maar zeker ook voor de toekomst! https://www.atotwonen.nl/

Wat onze klanten zeggen?