Lennisheuvel 4 Boxtel

Lennisheuvel 4 Boxtel

Wordt het Schijndel, Haaren of #Lennisheuvel?! Wat een ruimte! Zowel binnen als buiten. En ook nog een enorme garage. Is er een verschuiving van woonwensen gaande? Van centrumgebied naar platteland Een trend? #leefruimte, zowel binnen als buiten zijn steeds belangrijker geworden. Het uitoefenen van een hobby thuis; sleutelen of knutselen in de garage. En een heerlijke tuin (40 meter diep) met vrij uitzicht om de bewegingsvrijheid te vergroten. Steeds meer mensen een huis met #comfort. Extra ruimte zoals een kantoor, speelruimte of garage. Zo ook Laura en York, de toekomstige eigenaren. Van Harte gefeliciteerd en alle geluk gewenst! Jullie hebben je droomhuis op dito locatie gevonden. Wonen is nog nooit zo belangrijk geweest:  www.atotwonen.nl | Aan jou de keuze

Wat onze klanten zeggen?