Wal 251 Veldhoven

Wal 251 Veldhoven

Leuk instapklaar 2-kamer appartement in kleinschalig gebouw. Centraal gelegen aan een park en op loopafstand van het winkelcentrum.
Opdrachtgever heeft al diverse woningen bezichtigd in Eindhoven. Naast locatie waren indeling en ruimte belangrijk. Voor nu maar ook in de toekomst.
In dit starters segment is enorm veel concurrentie; vijftien kijkers en maar liefst zeven biedingen! Opdrachtgever had al diverse interessante appartementen gezien. Uiteindelijk is de meest geschikte woning gevonden en gekocht. De kunst is op te vallen en te zorgen dat je sterker staat dan de andere bieders. Alleen dan maak je kans. De aankoopmakelaar helpt je met het meest optimale voorstel, binnen het door jou vooraf bepaalde budget. Wij werken onafhankelijk en 100% als aankoopmakelaar. Onze focus ligt alleen op aankoop. Benieuwd naar onze werkwijze? https://www.atotwonen.nl/william-van-griensven-jouw-aankoopmakelaar

Wat onze klanten zeggen?