Graafschap Bokhovenstraat 10 Oisterwijk

Graafschap Bokhovenstraat 10 Oisterwijk

Leuke tussenwoning aangekocht voor onze opdrachtgevers in het mooie Oisterwijk. Nog even en dan klussen om er een mooi droomhuis van te maken. Nu alvast veel woongeluk! Van A tot Wonen brengt wekelijks biedingen uit op diverse woningen in de geografische driehoek Tilburg Eindhoven en Den Bosch. De ervaring in combi met een sprankje zorgen voor succes! De focus ligt 100 procent op het zoeken en kopen van huizen.
Het lukt nog steeds om huizenzoekers te helpen aan hun nieuwe thuis! Het duurt soms even, maar de aanhouder wint. Via onderstaande link zie je welke woningen inmiddels zijn gekocht voor onze opdrachtgevers:

Aangekochte woningen


Van A tot Wonen | Jouw woonwensen centraal
#Graafschapbokhovenstraat10 #woonwensen #huiskopen #aankoopmakelaaroisterwijk #makelaar

Wat onze klanten zeggen?