Hugo de Grootplein 72 Eindhoven

Hugo de Grootplein 72 Eindhoven

Luxe wonen op centrale locatie. Comfortabel appartement met vrij uitzicht op het park. De woning beschikt over een privé parkeerplaats, zonnig terras en twee bergingen. Het is gelegen op een rustige locatie en in de nabijheid van het levendige Strijp-S. Op een paar kilometer van het stadscentrum. Ideale connectie met Eindhoven Airport en het Centraal treinstation. Modern, instapklaar en met een optimaal isolatiepakket. Appartementencomplex ’t Ven ligt vlakbij voorzieningen; het Evoluon, High Tech Campus, Albert Heijn XL, een bushalte, sportaccommodaties en uitvalswegen. De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Tevens ruim balkon op het westen gelegen voorzien van een elektrisch zonneluifel. Voor meer informatie verwijs ik je naar: Appartement te koop: Hugo de Grootplein 72 5652 LL Eindhoven [funda]

Wat onze klanten zeggen?