Jan van Brabantstraat 8 Boxtel

Jan van Brabantstraat 8 Boxtel

Karakteristieke halfvrijstaande woning met oprit. Dit huis is bijzonder fraai gelegen aan een rustige straat met privacy biedende tuin. Zowel park Molenwijk als diverse sportvoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Het centrum en het buitengebied zijn tevens op korte afstand gelegen. De woonkamer biedt toegang tot de praktische kelder. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de luxe keuken en de loopdeur naar de achtertuin. In een van de slaapkamers zijn er aansluitingen voor de was apparatuur. Bergzolder met dakraam en een mogelijkheid om er een vierde slaapkamer te realiseren. De voortuin beschikt over een ruime oprit voor twee auto’s. De achtertuin is voorzien van een eigen achterom. Aan de achterzijde bevindt zich een berging met een gezellige overkapping. Het gehele huis is voorzien van kunststof kozijnen. Het dak is geïsoleerd en de kozijnen zijn uitgevoerd met dubbele beglazing. De woning is fraai gesitueerd en goed onderhouden.

Wat onze klanten zeggen?