News and Updates

Heb je het al vernomen?

Louise Vermeiren. Onze office manager.

Van A tot Wonen heeft er versterking bij.. maak kennis met Louise Vermeiren. 

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Louise. Sinds september 2021 ben ik werkzaam als office manager bij Van A tot Wonen. Ik ben getrouwd met Marcel en we hebben samen drie dochters. Ik ben woonachtig in Boxtel. In mijn vrije tijd tennis ik en doe ik aan hardlopen.

Na jaren gewerkt te hebben in de bedrijfsmakelaardij ben ik er fulltime voor de kinderen geweest, waar ik erg van genoten heb. Nu werk ik met veel plezier samen met William in de aankoop makelaardij. Daarnaast houd ik me enkele uren in de week bezig als vrijwilliger bij het Ronald Mc. Donald Huis. Een mooie invulling van mijn vrije tijd. Het geeft me een fijn en voldaan gevoel naast deze fantastische baan bij Van A tot Wonen.

Met verschillende taken ondersteun ik de aankoopadviseur, zowel op administratief als commercieel gebied. De ideale woning is voor iedereen anders. Dat maakt deze baan zo ontzettend afwisselend.

Het persoonlijke contact met diverse mensen maakt dit vak zo leuk. Het gaat tenslotte om een hele belangrijke en ingrijpende stap in hun leven. Het werk geeft me veel positieve energie en een voldaan gevoel als we voor onze opdrachtgever de geschikte woning gevonden hebben.

Tijdens ons werk staan jouw woonwensen altijd centraal en zo houden we jou op koers!

Heel graag tot ziens bij Van A tot Wonen.